Предлог на Закон за изменување и дополнување на Закон за данокот на личен доход

Предлог на Закон за изменување и дополнување на Закон за данокот на личен доход

Date

Ное 01 - 30 2024

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *