Предлог на Закон за изменување и дополнување на Законот за акцизите

Со Предлогот на Законот ќе се предложи прецизирање, појаснување и подобрување на одредени законски одредби во насока на подобра примена на Законот за акцизите во пракса, а воедно, ќе се ревидираат и прекршочните одредби од Законот.

Date

Сеп 01 - 30 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *