Предлог-Правилник за постапката, начинот и роковите за доделување на единствен даночен број, содржината и начинот на водење на единствениот регистар на даночни обврзници, содржината и формата на пријавата за регистрација, како и постапката за бришење од регистрацијата

Надградба на матичната евиденција  и обезбедување на даночен профил на даночниот обврзник

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Date

Јун 01 - 30 2021
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *