Поевтино градежно земјиште за фирмите за 30%

 
00:00

Намалување на надоместокот за приватизација на градежно земјиште кај правни лица за 30%, мерки за подобрување на ликвидноста, олеснувања за инвеститорите, се само дел од четвртиот пакет антикризни мерки кој го донесе Владата, изјави во интервју за МТВ вицепремиерот Ставрески.