Светските признанија за економските реформи спроведени во Македонија - добар сигнал за странските и домашните инвеститори

 
00:00

Во интервју за Сител Вицепремиерот Ставрески зборува за признанието за топ реформатор од Дуинг бизнис,аранжманот со Светска банка и издавањето на еврообврзница.