Говор на Вицепремиер и Министер за финансии на Република Македонија , Зоран Ставрески

 
00:00

27.04.2012
Говор на Вицепремиер и Министер за финансии на Република Македонија , Зоран Ставрески по повод одбележување на јубилејот од 20 години монетарно осамостојување на Народна банка на Република Македонија

 

[video]