Утре стартува дебатата за буџетот 2014 - гостување на ЗПВРМ и МФ, Зоран Ставрески во дневникот на МТВ

 
00:00

15.12.2013
Утре стартува дебатата за буџетот 2014 - гостување на ЗПВРМ и МФ, Зоран Ставрески во дневникот на МТВ