Новогодишно интервју на Вицепремиерот Ставрески за Сител: Повеќе работни места и раст на економијата со инвестициите и градбите

 
00:00

02.01.2014

Новогодишно интервју на Вицепремиерот Ставрески за Сител: Повеќе работни места и раст на економијата со инвестициите и градбите