Јовановиќ: Економската ситуација во државата е подобра

 
00:00

29 август 2017, Скопје - Се подобрува економската ситуација во државава. Во вториот квартал се забележува подобрување и кај индустријата и кај трговијата и кај градежништвото, изјави советникот на министерот за финансии, д-р Бранимир Јовановиќ, во интервју за ЦИВИЛ Медиа, кое можете да го погледнете во следното видео.