Интервју на МФ Тевдовски за Топ Тема

 
00:00

29 септември 2017, Скопје - За само три месеци направивме акционен план со кој се поставуваат контурите на јавните финансии, рамка за тоа што очекуваме да се направи следните четири години - министерот за финансии Драган Тевдовски во интервју за Топ тема, во кое говори за начинот на кој се водат политиките за управување со буџетот и јавниот долг