Изјава МФ Тевдовски по повод Прва седница на Советот за развој на пазар на капитал (ВИДЕО)

 
00:00

21 декември 2017, Скопје - Во продолжение погледнете ја изјавата на министерот за финансии Драган Тевдовски по повод Првата седница на Советот за развој на пазар на капитал.