Интервјуа

ИНТЕРВЈУ НА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ И МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ ЗОРАН СТАВРЕСКИ ЗА „ВЕЧЕР“, 02.04.2016 СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА ВЛАДИНА ПОДДРШКА ЗА ФИРМИТЕ СЕКОЈА ГОДИНА
02.04.2016

ИНТЕРВЈУ НА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ И МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ ЗОРАН СТАВРЕСКИ ЗА „ВЕЧЕР“

Фирмите во Македонија плаќаат најниски даноци. Денес државата пет пати помалку зафаќа од заработката на компаниите во споредба од пред десет години. Тоа се стотици милиони евра годишно директна помош од Владата за домашните фирми преку даночната политика

Pages