Интервјуа

Интервју на министерот Славески за Шпиц
03.03.2007

Новините секогаш предизвикуваат отпор

Минатиот месец јавноста беше преокупирана со неколку најавени економски реформи кои директно влијаат врз животниот квалитет на граѓаните. 

Укинувањето на чековите за купување на рати без негативни последици за граѓаните на Република Македонија
20.02.2007

Нема бесплатен ручек, едно е да платите во готово, друго е да платите на рати, вели министерот за финансии

Интервју за "Актуел", Ноември 2006
05.12.2006

"Во економијата не постојат готови рецепти!"

 

Pages