Интервјуа

Мерката отпис на долгови ќе опфати 50.000 до 100.000 граѓани - интервју на Вицепремиерот Ставрески за Канал 5 Мерката отпис на долгови ќе опфати 50.000 до 100.000 граѓани - интервју на Вицепремиерот Ставрески за Канал 5
21.06.2014

Мерката отпис на долгови ќе опфати 50.000 до 100.000 граѓани - интервју на Вицепремиерот Ставрески за Канал 5.

Растот на економијата се должи на капиталните проекти, странските инвестиции и личната потрошувачка Растот на економијата се должи на капиталните проекти, странските инвестиции и личната потрошувачка
20.05.2014

Растот на економијата се должи на капиталните проекти, странските инвестиции и личната потрошувачка

Интервју на Вицепремиерот и Министер за финансии Зоран Ставрески за Сител 16.03.2014 Интервју на Вицепремиерот и Министер за финансии Зоран Ставрески за Сител 16.03.2014
16.03.2014

Интервју на Вицепремиерот и Министер за финансии, Зоран Ставрески за Сител

Гостување на Вицепремиерот и Министер за финансии, Зоран Ставрески во дневникот на Канал5 14.03.2014 Гостување на Вицепремиерот и Министер за финансии, Зоран Ставрески во дневникот на Канал5 14.03.2014
14.03.2014

Гостување на Вицепремиерот и Министер за финансии, Зоран Ставрески во дневникот на Канал5

Ставрески: Цврсти и конзистентни реформи за подобра бизнис клима Ставрески: Цврсти и конзистентни реформи за подобра бизнис клима
10.03.2014

Македонија е мала земја и привлекувањето инвеститори во мала земја која нема излез на море не е лесна работа. Eдинствениот начин се цврсти и конзистентни реформи за олеснување на бизнис климата.

Интервју на Вицепремиерот и Министер за финансии, Зоран Ставрески за Република
14.02.2014

Интервју на Вицепремиерот и Министер за финансии, Зоран Ставрески за Република

Pages