Под-проекти за енергетска ефикасност во единиците на локална самоуправа

|

Формулар за поднесување на коментари Општина Пробиштип... Read More → Под-проекти за енергетска ефикасност во единиците на локална самоуправа

Под-проекти за енергетска ефикасност во објектите на јавните здравствени установи

|

... Read More → Под-проекти за енергетска ефикасност во објектите на јавните здравствени установи

СКЛУЧЕНИ ДОГОВОРИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

|

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ВО 2022 ГОДИНА НА... Read More → СКЛУЧЕНИ ДОГОВОРИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

СКЛУЧЕНИ ДОГОВОРИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

|

Договор за јавна набавка на услуги – ангажирање на... Read More → СКЛУЧЕНИ ДОГОВОРИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

Соопштенија

|

... Read More → Соопштенија

Вицепремиерот Битиќи и министерот Бесими на Преспа Форумот за дијалог – Нашите национални економии се можеби мали со големи аспирации но заедно сме регион со капацитети и просперитет

|

Заменикот на претседателот на Владата задолжен за... Read More → Вицепремиерот Битиќи и министерот Бесими на Преспа Форумот за дијалог – Нашите национални економии се можеби мали со големи аспирации но заедно сме регион со капацитети и просперитет

Завршени проекти

|

Проект за подобрување на општинските услуги финансирани со... Read More → Завршени проекти

ЈАВЕН ПОВИК БР. ПСЕЕП01/2021

|

ЈАВЕН ПОВИК БР. ПСЕЕП 01/2020 ОДЛУКА За намера за реализација... Read More → ЈАВЕН ПОВИК БР. ПСЕЕП01/2021

Состојба на системот за внатрешна ревизија

|

Состојба на внатрешната ревизија на централно  ниво  ... Read More → Состојба на системот за внатрешна ревизија

7 годишни ДО

|

30.03.2021 Известување – Аукција на државни хартии од вредност... Read More → 7 годишни ДО

Close Search Window