Состојба на системот за внатрешна ревизија

|

Состојба на внатрешната ревизија на централно  ниво  ... Read More → Состојба на системот за внатрешна ревизија

7 годишни ДО

|

30.03.2021 Известување – Аукција на државни хартии од вредност... Read More → 7 годишни ДО

7 годишни ДО 

|

30.03.2021 Проспект – Аукција на државни хартии од вредност... Read More → 7 годишни ДО 

Јавен повик – оглас за работен ангажман на определено време за консултант за урбана ревизија

|

Јавен повик – оглас за работен ангажман на определено... Read More → Јавен повик – оглас за работен ангажман на определено време за консултант за урбана ревизија

Барања и одговори по барања за пристап до информации од јавен карактер

|

... Read More → Барања и одговори по барања за пристап до информации од јавен карактер

Повици и објави

|

... Read More → Повици и објави

Политика на приватност

|

Политика на приватност Оваа политика на приватност дава... Read More → Политика на приватност

Политика за користење на колачиња

|

Политика за користење на колачиња (cookies) Што се колачињата... Read More → Политика за користење на колачиња

30 годишни ДО

|

... Read More → 30 годишни ДО

15 годишни ДО

|

24.01.2023 Известување – Аукција на државни хартии од вредност... Read More → 15 годишни ДО

Close Search Window