Купи куќа, купи стан

ЈАВЕН ПОВИК
за пријавување на граѓани за добивање субвенциониран станбен кредит
во периодот од 1ви јануари до 31ви декември 2021 година

Закон за субвенционирање станбен кредит

 

МојДДВ – Поврат на ДДВ- Десктоп апликацијата ќе може да се користи од страна на секој граѓанин кој е регистриран во Управа за јавни приходи (УЈП) во системот е-ПДД  (http:// e-pdd.ujp.gov.mk)
Мој ДДВ – Мој данок, моја заштеда

 

 

МСИП – Проект за подобрување на општинските услуги, финансирани со заем од Меѓународната банка за обнова и развој (Светска банка)

Проект за енергетска ефикасност во јавниот сектор

Проект за градење Ефективни, Транспарентни и Одговорни Институции за Управување со Јавни Финансии

 

Твининг проект „Зајакнување на функциите на буџетското планирање, и внатрешна контрола

Твининг проект „Подобрување на наплатата на приходите, даночната и царинската политика“

 

 

 

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Comments are closed.