Сузи Котева Стоименова

Лирије Мемеди

Ева Симонче

 

Односи со јавност

suzi.stoimenova@finance.gov.mk

lirije.memedi@finance.gov.mk

eva.simonce@finance.gov.mk

 

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Comments are closed.