Aktet nënligjore që do të rezultojnë nga Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për akcizat i cili është në procedurë parlamentare

Ndryshime në lidhje me dispozitat e garancisë për sigurimin e borxhit të akcizës

Ky lajm është në dispozicion edhe në: Macedonian English

Date

Sep 01 2021 - Dec 31 2021
Expired!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *