Facility Hours

Të dhëna statistikore të Ministrisë së Financave

Public Traffic

Reforma, strategji, programe dhe plane të Ministrisë së Financave

Job Listings

Projekte të Ministrisë së Financave

Park and Recreations

Publikime, raporte dhe shpallje të Ministrisë së Financave

Numërues fiskal

Të ardhura

Realizimi

41.85%
0
milionë denarë

11.06.2024

Shpenzime

Realizimi

46.64%
0
milionë denarë

11.06.2024

Shpenzime kapitale

Realizimi

27.74%
0
milionë denarë​

11.06.2024

Borxhi shtetëror

Përqind nga BPV

50.7%
0
milionë euro

30.04.2024

Kalendari i rregullativës tatimore

Komente për propozim konceptin e reformës Tatimore

  Politikat e mira Ekonomike

  JAPIN REZULTATE!

  Ngelni në rrjedh me zhvillimet e fundit në fushën e financave

  Lajme

  Nikolloski në takimin ministror për Planin e rritjes: Tregti e lehtësuar me BE-në dhe pagesa më të thjeshta janë aktivitetet konkrete që na çojnë në tregun e përbashkët të BE-së

  Кumtesa

  15 maj 2024, Kotorr – Lehtësimi i tregtisë ndërmjet vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimit Evropian dhe procedura më... Read More → Nikolloski në takimin ministror për Planin e rritjes: Tregti e lehtësuar me BE-në dhe pagesa më të thjeshta janë aktivitetet konkrete që na çojnë në tregun e përbashkët të BE-së

  Nikolloski në Bruksel në Dialogun e 10-të Ekonomik dhe Financiar me BE-në: Reformat mbeten kyçe për përparimin në integrimin evropian, Republika e Maqedonisë së Veriut në vitin 2023 me notën më të mirë

  Кumtesa

  14 maj 2024, Bruksel – Realizimi i Buxhetit tashmë të miratuar për vitin 2024, përmbushja e synimeve të përcaktuara fiskale... Read More → Nikolloski në Bruksel në Dialogun e 10-të Ekonomik dhe Financiar me BE-në: Reformat mbeten kyçe për përparimin në integrimin evropian, Republika e Maqedonisë së Veriut në vitin 2023 me notën më të mirë

  Nikolloski në Bruksel në Dialogun e 10-të Ekonomik dhe Financiar me BE-në: Reformat mbeten kyçe për përparimin në integrimin evropian, Republika e Maqedonisë së Veriut në vitin 2023 me notën më të mirë

  Uncategorized @sq

  14 maj 2024, Bruksel – Realizimi i Buxhetit tashmë të miratuar për vitin 2024, përmbushja e synimeve të përcaktuara fiskale... Read More → Nikolloski në Bruksel në Dialogun e 10-të Ekonomik dhe Financiar me BE-në: Reformat mbeten kyçe për përparimin në integrimin evropian, Republika e Maqedonisë së Veriut në vitin 2023 me notën më të mirë

  Deri 01.01.2020 për obliguesit e  TVSH-SË

  LIMIT I SHTUAR I TVSH-SË

  #TVSHime

  Tatimi im, kursimi im!

  Tatimi im, kursimi im! Skanoni llogaritë fiskale dhe merrni 20% kthim të TVSH-së për të mirat dhe shërbimet e blera të Maqedonisë, gjegjësisht 10% për të mirat dhe shërbimet tjera përmes aplikacionit #TVSHime.

  Me këtë, të gjithë qytetarëve u mundësojmë të bëjnë kthimin e TVSH-së që paguajnë dhe njëkohësisht kontribuojmë drejtpërdrejt në kthimin e parave tek qytetarët.

  79373066_103985781103037_8348125399204495360_o
  дадада

  Ky lajm është në dispozicion edhe në: Macedonian English