Propozim ligj i ri për Drejtorinë e të ardhurave publike

Avancim i fushëveprimit të kompetencave të Drejtorisë së të ardhurave publike dhe sistematizim i vendeve të punës lidhur me planin strategjik të DAP për avancim dhe modernizim të proceseve

Ky lajm është në dispozicion edhe në: Macedonian English

Date

Dec 01 - 31 2021
Expired!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *