Propozim ligj i ri për procedurë tatimore

Avancim dhe përmirësim i dispozitave në lidhje me procedurën tatimore dhe implementim i kornizës ligjore për Raportim vend pas vendi (Country-by-country reporting)

Ky lajm është në dispozicion edhe në: Macedonian English

Date

Dec 01 - 31 2021
Expired!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *