Propozimi i Ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit të Tatimit mbi Pronën.

Propozimi i Ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit të Tatimit mbi Pronën.

Ky lajm është në dispozicion edhe në: English

Date

Dec 01 - 31 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *