Кumtesa|

Bruksel, 24.2.2021 – Ministri i Financave Fatmir Besimi, nga dita e sotme e deri të enjten është në vizitë pune në Bruksel, ku do të realizojë takime me eurokomesarin  për politikë fqinjësore dhe negociata për zgjerimin e BE-së Oliver Varhei,  me eurokomisarin e Ekonomisë Paolo Gentiloni, me eurokomesarin për Buxhet dhe Administratë Johanes Han si dhe me zëvendësdrejtorin e përgjithshëm për politikë fqinjësore dhe negociata për zgjerim në Komisionin Evropian Maçej Popovski.
Në kuadër të vizitës, do të diskutohet plani i rritjes ekonomike, reformat ekonomike, si dhe plani ekonomik dhe i investimeve për Ballkanin Perëndimor, në kuadër të të cilit është edhe Republika e Maqedonisë së Veriut.

Ky lajm është në dispozicion edhe në: Macedonian English

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *