Ndryshim i Rregullores për mënyrën e përllogaritjes së tatimit për automjetet motorike dhe vlerat e nevojshme për përllogaritje të tatimit për automjetet motorike

Avancim dhe përmirësim i dispozitave të lidhura me mënyrën e tatimit për automjetet motorike dhe vlerat  e nevojshme për përllogaritje të tatimit për automjetet morotike

Ky lajm është në dispozicion edhe në: Macedonian English

Date

Jun 01 2021 - Aug 31 2021
Expired!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *