Ndryshime dhe plotësime në Rregulloren për zbatimin e Ligjit për TVSH

Precizimi i dispozitave në lidhje me faturat e lëshuara nga blerësi

Ky lajm është në dispozicion edhe në: Macedonian English

Date

May 01 - 31 2021
Expired!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *