19 korrik 2019,  Shkup – Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe zëvendës ministrja e financave, Shiret Elezi sot kanë realuizuar takim me drejtoreshën gjenerale të Bankës Botërore për vendet e Ballkanit Perendimor, Linda Van Gelder dhe drejtorin e Bankës Botërore për Republikën e Maqedonisë së Veriut, Kosovës, Europës dhe Azisë Qendrore, Marko Mantovaneli.

Në takim është potencuar bashkëpunimi i shkëlqyer me Bankën Botërore në drejtim të intensifikimit të saj në realizimin e projekteve të përbashkëta në të cilat është vendosur bashkëpunimi dhe në procesin e reformave të rëndësishme për përforcimin e ekonomisë, sigurisë sociale dhe kapacitetin institucional në shtet.

Në takim është biseduar edhe për realizimin e strategjisë katër vje.

Ky lajm është në dispozicion edhe në: Macedonian English

Comments are closed.