Besimi për “Faktor”: Prospekti për ankandin e parë të fletobligacioneve të qytetarëve do të publikohet në fund të muajit qershor

Intervista, Кumtesa|

17 qershor 2023, Shkup – Prospekti për ankandin e parë të qytetarëve do të publikohet në fund të... Read More → Besimi për “Faktor”: Prospekti për ankandin e parë të fletobligacioneve të qytetarëve do të publikohet në fund të muajit qershor

Besimi: Lufta kundër ekonomisë gri do të jetë pakompromis

Intervista, Кumtesa|

27 nëntor 2022, Shkup – Ministri i Financave Fatmir Besimi në intervistën për DW ka bindjen se... Read More → Besimi: Lufta kundër ekonomisë gri do të jetë pakompromis

Besimi për MIA: Është e rëndësishme që buxheti të miratohet brenda afatit të përcaktuar me ligj

Intervista, Кumtesa|

13 nëntor 2021, Shkup – Të hënën në Kuvend duhet të fillojë debati për Propozim-buxhetin për vitin... Read More → Besimi për MIA: Është e rëndësishme që buxheti të miratohet brenda afatit të përcaktuar me ligj

Besimi për MIA: Zgjidhje inovative për konsolidimin fiskal dhe financimin e rimëkëmbjes dhe rritjes ekonomike

Intervista, Кumtesa|

10 prill 2021, Shkup – Plani për financimin e rimëkëmbjes dhe përshpejtimit të rritjes ekonomike duhet... Read More → Besimi për MIA: Zgjidhje inovative për konsolidimin fiskal dhe financimin e rimëkëmbjes dhe rritjes ekonomike

Besimi: Shërbime më të mira për qytetarët, llogaridhënie dhe më tepër financa për zhvillimin e komunаve përmes avancimit të decentralizimit fiskal

Intervista, Кumtesa|

25 mars 2021, Shkup – Vazhdimi i procesit të decentralizimit fiskal do të mundësojë shërbime më të... Read More → Besimi: Shërbime më të mira për qytetarët, llogaridhënie dhe më tepër financa për zhvillimin e komunаve përmes avancimit të decentralizimit fiskal

Fatmir Besimi: Kriza e Covid 19 – përfundon madje edhe sipas skenarit pesimist

Intervista, Кumtesa|

27 shkurt 2021, Shkup – Sipas skenarit bazë, presim rritje ekonomike prej 4.1% për këtë vit. Sigurisht,... Read More → Fatmir Besimi: Kriza e Covid 19 – përfundon madje edhe sipas skenarit pesimist

Besimi – Cilësia është decizive për punësim, por do të promovojmë edhe diversitetet

Intervista, Кumtesa|

27 shtator 2020, Shkup – Në ekonomi, cilësia do të jetë parësore, determinuese, bëri të ditur... Read More → Besimi – Cilësia është decizive për punësim, por do të promovojmë edhe diversitetet

Besimi: Nevojitet sistem i SMART financave për rikuperimin e shpejtë dhe rritje më të shpejtë pas krizës

Intervista|

6 shtator, 2020 Shkup – Financieri i parë, Fatmir Besimi në intervistën e tij të parë si Ministër... Read More → Besimi: Nevojitet sistem i SMART financave për rikuperimin e shpejtë dhe rritje më të shpejtë pas krizës