MF: Miratohet rishikimi shtesë i buxhetit, inkorporohen amendementet për projektet në shëndetësi, mjedisin jetësor, infrastrukturë

Кumtesa|

5 korrik 2022, Shkup – Njëzet e pesë milionë denarë mjete shtesë në shëndetësi, mjedis... Read More → MF: Miratohet rishikimi shtesë i buxhetit, inkorporohen amendementet për projektet në shëndetësi, mjedisin jetësor, infrastrukturë

Nënshkruhen marrëveshjet me BERZH-in për financimin e ndërtimit të autostradës Shkup-Bllacë dhe elektranave fotovoltaike Oslomej 2 dhe Manastir

Кumtesa|

2 korrik 2022, Shkup – Me 192 milionë euro të siguruara nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe... Read More → Nënshkruhen marrëveshjet me BERZH-in për financimin e ndërtimit të autostradës Shkup-Bllacë dhe elektranave fotovoltaike Oslomej 2 dhe Manastir

Besimi: Rreth 190 milionë euro nga BERZH-i për financimin e Shkup-Bllacë, EF Oslomej 2 dhe EF Manastir

Кumtesa|

28 qershor 2022, Shkup – Me 188 milionë euro nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të... Read More → Besimi: Rreth 190 milionë euro nga BERZH-i për financimin e Shkup-Bllacë, EF Oslomej 2 dhe EF Manastir

Nikolloski: Me rishikimin e Buxhetit përmirësohet standardi dhe kushtet e jetesës së qytetarëve – për masat e reja 4.7 miliardë denarë, për masat për punësim aktiv 1.9 miliardë denarë

Кumtesa|

24 qershor 2022, Shkup – Me rishikimin e Buxhetit për vitin 2022 sigurohen mejte për përmirësimin e... Read More → Nikolloski: Me rishikimin e Buxhetit përmirësohet standardi dhe kushtet e jetesës së qytetarëve – për masat e reja 4.7 miliardë denarë, për masat për punësim aktiv 1.9 miliardë denarë

Nikolloski: Paga më të larta në kohë krize, sigurohen për mbi 72% nga të punësuarit në sektorin publik

Кumtesa|

21 qershor 2022, Shkup – Për mbi 92000 persona të punësuar në sektorin publik ose 72% nga të... Read More → Nikolloski: Paga më të larta në kohë krize, sigurohen për mbi 72% nga të punësuarit në sektorin publik

Besimi: Nevojiten vendime ekonomike dhe jo axhendë ditore – politike për tejkalimin e krizës inflacioniste

Кumtesa|

20 qershor 2022, Shkup – Për tejkalimin e krizës inflacioniste nevojiten vendime të guximshme dhe të... Read More → Besimi: Nevojiten vendime ekonomike dhe jo axhendë ditore – politike për tejkalimin e krizës inflacioniste

MASA TË TARGETUARA DHE KONSOLIDIM FISKAL SI REAGIM NDAJ INFLACIONIT DHE RREZIKUT NGA STAGFLACIONI

Kolumna, Кumtesa|

19 qershor 2022, Shkup – Oferta dhe kërkesa. Ligjet themelore ekonomike dhe baza e të gjitha parimeve... Read More → MASA TË TARGETUARA DHE KONSOLIDIM FISKAL SI REAGIM NDAJ INFLACIONIT DHE RREZIKUT NGA STAGFLACIONI

Besimi në FPD: E ardhmja e Ballkanit Perëndimor është BE-ja dhe tregu i vetëm evropian

Кumtesa|

17 qershor 2022, Shkup – Qëllimi i përbashkët i të gjitha vendeve të Ballkanit Perëndimor është që... Read More → Besimi në FPD: E ardhmja e Ballkanit Perëndimor është BE-ja dhe tregu i vetëm evropian

Besimi: Përkrahja për qytetarët dhe kompanitë në rishikimin është inkorporuar në disa programe prej mbi 76 milionë euro

Кumtesa|

15 qershor 2022, Shkup – Përkrahja për qytetarët dhe ekonominë me rishikimin e Buxhetit nuk... Read More → Besimi: Përkrahja për qytetarët dhe kompanitë në rishikimin është inkorporuar në disa programe prej mbi 76 milionë euro

Besimi: Rritje pagash në shëndetësi, arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë, përkujdesin e fëmijëve, gjyqësor dhe polici

Кumtesa|

14 qershor 2022, Shkup – Me rishikimin e Buxhetit, për të cilin këto ditë diskutohet në Komisionin... Read More → Besimi: Rritje pagash në shëndetësi, arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë, përkujdesin e fëmijëve, gjyqësor dhe polici

Close Search Window