Предизборен финансиски извештај (01.01-21.02.2019 год.) симни тука

Преглед на планирани и реализирани приходи и расходи на Буџет на РМ (01.01-21.02.2019 год.) симни тука

 

Предизборен финансиски извештај (01.01-18.08.2017 год.) симни тука

Преглед на планирани и реализирани приходи и расходи на Буџет на РМ (01.01-18.08.2017 год.) симни тука

 

Оваа вест е достапна и на: Macedonian Albanian

Comments are closed.