MF: Nuk ekziston kundërligjshmëri në vendimet e MF-së, anulohet vendimi i KSHZ-së dhe rikthehet në vendimmarrje të sërishme

Кumtesa|

19.04.2024, Shkup – Për informimin e publikut dhe në lidhje me informacionet e paraqitura nga... Read More → MF: Nuk ekziston kundërligjshmëri në vendimet e MF-së, anulohet vendimi i KSHZ-së dhe rikthehet në vendimmarrje të sërishme

Zëvendësministri i Financave Nikolloski në takimin pranveror të FMN-së dhe BB-së në Uashington

Кumtesa|

18 prill 2024, Shkup – Zëvendësministri i Financave, Filip Nikolloski nga sot deri më 20 prill do... Read More → Zëvendësministri i Financave Nikolloski në takimin pranveror të FMN-së dhe BB-së në Uashington

MF: Të hyrat në buxhet për tremujorin e parë janë më të larta se vitin e kaluar dhe brenda kornizës së planifikuar, të gjitha obligimet janë servisuar rregullisht

Кumtesa|

08 prill 2024, Shkup – Buxheti për vitin 2024 realizohet në kornizën e planifikuar. Në tremujorin... Read More → MF: Të hyrat në buxhet për tremujorin e parë janë më të larta se vitin e kaluar dhe brenda kornizës së planifikuar, të gjitha obligimet janë servisuar rregullisht

MF: Republika e Maqedonisë së Veriut zhvillon politika makroekonomike kredibile dhe konsistente, u konfirmua rejtingu kreditor BB+ me perspektivë stabile nga Fitch

Кumtesa|

6 prill 2024, Shkup – Republika e Maqedonisë së Veriut zhvillon politika makroekonomike kredibile... Read More → MF: Republika e Maqedonisë së Veriut zhvillon politika makroekonomike kredibile dhe konsistente, u konfirmua rejtingu kreditor BB+ me perspektivë stabile nga Fitch

MF: Më afër realizimit të Planit të rritjes për Ballkanin Perëndimor, u arrit marrëveshje e përkohshme për krijimin e Mekanizmit të reformave dhe rritjes

Кumtesa|

4 prill 2024, Shkup – Në BE u arrit marrëveshje e përkohshme ndërmjet presidencës së Këshillit... Read More → MF: Më afër realizimit të Planit të rritjes për Ballkanin Perëndimor, u arrit marrëveshje e përkohshme për krijimin e Mekanizmit të reformave dhe rritjes

MF: Ka përfunduar konstruksioni financiar për ndërtimin e Interkonektorit të Gazit me Greqinë, janë siguruar 98.6 milionë euro nga BERZH-i

Кumtesa|

13 mars 2024, Shkup – Vendi ynë përfundoi konstruksionin financiar për realizimin e projektit të... Read More → MF: Ka përfunduar konstruksioni financiar për ndërtimin e Interkonektorit të Gazit me Greqinë, janë siguruar 98.6 milionë euro nga BERZH-i

Nikolloski: Për dy vite pensionet u rritën për 30%, paga minimale për 50%, paga mesatare arriti në 700 euro

Кumtesa|

12 mars 2024 Shkup – Paga minimale, paga mesatare dhe pensionet rriten. Ky është rezultat i zgjidhjes... Read More → Nikolloski: Për dy vite pensionet u rritën për 30%, paga minimale për 50%, paga mesatare arriti në 700 euro

MF: Mbështetja nga Thesari i SHBA-së po zgjerohet – Marrëveshje e re për përforcimin e kapaciteteve mbikëqyrëse mbi sektorin financiar jobankar

Кumtesa|

4 mars 2024, Shkup – Përforcimi i kapaciteteve të Ministrisë së Financave në pjesën e sistemit... Read More → MF: Mbështetja nga Thesari i SHBA-së po zgjerohet – Marrëveshje e re për përforcimin e kapaciteteve mbikëqyrëse mbi sektorin financiar jobankar

Nikolloski nga Samiti Rajonal në Tiranë – Përafrojmë standardet e BE-së përmes transponimit të rregullativës së BE-së, i bashkangjitemi edhe rajonit SEPA

Кumtesa|

29 shkurt 2024, Shkup – Heqja e barrierave tregtare me vendet e BE-së, ngritja e kredibilitetit të... Read More → Nikolloski nga Samiti Rajonal në Tiranë – Përafrojmë standardet e BE-së përmes transponimit të rregullativës së BE-së, i bashkangjitemi edhe rajonit SEPA

Njoftim

Кumtesa|

Ministria e Financave, sipas dispozitave të Kodit Zgjedhor, në periudhën e ardhshme në faqen e saj të... Read More → Njoftim